Skip links

Doe mee met de Meet & Greet in Enschede

๐๐ž๐ง๐ญ ๐ฎ ๐จ๐ฉ ๐ณ๐จ๐ž๐ค ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐ง๐ž๐ž๐ฅ ๐ข๐ง ๐๐ž๐ณ๐ž ๐ค๐ซ๐š๐ฉ๐ฉ๐ž ๐š๐ซ๐›๐ž๐ข๐๐ฌ๐ฆ๐š๐ซ๐ค๐ญ? Heeft u alles al geprobeerd maar lukt het niet om de match voor uw organisatie te vinden? Wij nodigen u uit om naar de Meet & Greet van Werkplein Twente te komen. Werkplein Twente biedt een kosteloze oplossing waarin u in een paar uur tijd kennis kunt maken met kandidaten vanuit een uitkeringssituatie, schoolverlaters, studenten, (arbeids-)migranten en kandidaten van werk naar werk.

Tijdens onze Meet & Greet kunt u als werkgever in korte tijd kennis maken met diverse kandidaten en in gesprek gaan met onze collegaโ€™s van Leerwerkloket Twente om te kijken welke passende financiรซle oplossingen er zijn om personeel op te leiden voor uw vacatures.

Wij bieden u verschillende mogelijkheden tijdens de Meet & Greet in Enschede. Bekijk deze bijlage met de mogelijkheden en maak uw keuze. Schrijf u in via onderstaand formulier voor 15 september, want vol=vol.

Praktische informatie
Datumย  ย  ย  ย  : Donderdag 29 september 2022
Tijdย  ย  ย  ย  ย  ย  ย : Tussen 12.00 en 15.00 uur
Locatieย  ย  ย  ย : Grolsch Veste, Colosseum 65, Enschede

De inschrijving voor deze Meet & Greet is gesloten.
Heeft u interesse om de volgende keer aan te sluiten bij de Meet & Greet?
Stuur een mail naar info@werkpleintwente.nl of vul het contactformulier in.

X