Skip links

Vraag ook een roadshow aan!

Heeft u behoefte aan personeel en wilt u uw deuren open zetten? Vraag uw adviseur van Werkplein Twente om bijvoorbeeld een roadshow te organiseren. Wij regelen het graag voor u. Met een kleine groep werkzoekenden gaan wij bij uw bedrijf op bezoek om hen te laten zien welke mogelijkheden er zijn. Een mooie kans voor u en voor hen.

Met de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt hebben werkzoekenden het voor het zeggen. Er zijn teveel vacatures en te weinig kandidaten die passen. Wanneer kandidaten zien welke mogelijkheden er binnen uw bedrijf zijn, is het vaak makkelijker om hen te verleiden bij uw bedrijf aan de slag te gaan. Zeker als het om zogenoemde ‘zijinstromers’ gaat, die (nog) niet precies weten hoe het werk in uw branche er uit ziet.

We hebben in de afgelopen maanden meerdere succesvolle roadshows georganiseerd voor verschillende bedrijven. En de resultaten daarvan waren mooi: kandidaten kregen een beter beeld van de werkzaamheden, konden hun vragen meteen stellen en beantwoord krijgen, en werden zo eerder enthousiast over de bezochte bedrijven. En het voordeel voor de werkgever: door de rondleiding en bijvoorbeeld een vragenronde daarna, werd meteen een goed beeld verkregen van de meest enthousiaste en gemotiveerde kandidaten!

Aanpak
Onze adviseurs helpen u graag om potentiële kandidaten bij u binnen te brengen. Samen met u kunnen we de kandidaten inspireren en informeren over uw bedrijf/organisatie. Door het geven van een korte presentatie en rondleiding binnen uw bedrijf, kunnen ze zien wat de werkzaamheden bij de openstaande vacatures zijn. Op deze manier krijgen zij een beter beeld van de mogelijkheden binnen uw bedrijf en proeven ze gelijk de bedrijfscultuur. Hoe mooi is dat!

Wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen bij werkzoekenden?
Neem contact op met uw adviseur van Werkplein Twente en bespreek de mogelijkheden. Samen met u organiseren we graag een bedrijfsbezoek om te laten zien waar u naar op zoek bent en welke vacatures u heeft binnen uw bedrijf.

Heeft u geen contactpersoon bij Werkplein Twente?
Vul het contactformulier in onder vermelding van “aanvraag roadshow” en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

X