Skip links

Aan de slag in de techniek? Kom kijken bij Stodt

September, 2022

22Sep14:0016:30Aan de slag in de techniek? Kom kijken bij Stodt

techniek

Evenement details

Techniek schreeuwt om nieuwe medewerkers. Maar techniek is een heel breed begrip. Bas Kerbusch, Opleidingsadviseur bij STODT laat zien hoe technische functies er in de dagelijkse praktijk uitzien. Wat doet bijvoorbeeld een draaier, frezer, CNC verspaner en/ of monteur mechatronica en wat heb je nodig om voor een functie in aanmerking te komen? Met welke om- of bijscholing kun jij aan de slag en welke scholing biedt de STODT zoal aan? Ga mee naar de rondleiding bij de STODT en ervaar dat techniek een van de meest kansrijke sectoren is waar een duurzame toekomst gegarandeerd is.

Bas kan wel een dag vullen met praten over techniek, maar hij laat het liever zien. Op donderdagmiddag 22 september krijg je de mogelijkheid om techniek te beleven middels een presentatie en een uitgebreide rondleiding waarin je een inkijkje krijgt in hoe het werken in de techniek eruit kan zien.

Wanneer?
Donderdag 22 september van 14:00 tot 16:30 uur.

Voor wie?
Voor iedereen die overweegt om in de techniek aan de slag te gaan en voor collega-professionals die meer willen weten wat de techniek te bieden heeft

Waar?
De locatie is STODT Hengelo, Gieterij 212 en gevestigd in het ROC van Twente in Hengelo. Op 22 september is er plek voor maximaal 24 deelnemers, vol is vol. Daarom raden we je aan om je zo snel mogelijk aan te melden door te mailen naar: twente@leerwerkloket.nl . Vermeld bij jouw aanmelding je naam, telefoonnummer en email.

Tijd

(Donderdag) 14:00 - 16:30

X