Skip links

Aan de slag in de techniek? Kom kijken bij SMEOT

September, 2022

13Sep14:0016:30Aan de slag in de techniek? Kom kijken bij SMEOT

Evenement details

Techniek schreeuwt om nieuwe medewerkers. Maar techniek is een heel breed begrip. Colin van Dielen, Adviseur Scholing & Werk bij SMEOT laat zien hoe technische functies er in de dagelijkse praktijk uitzien. Wat doet bijvoorbeeld een lasser, constructiebankwerker en/ of monteur mechatronica en wat heb je nodig om voor een functie in aanmerking te komen? Met welke om- of bijscholing kun jij aan de slag en welke scholing biedt de SMEOT zoal aan? Ga mee naar de rondleiding bij de SMEOT en ervaar dat techniek een van de meest kansrijke sectoren is waar een duurzame toekomst gegarandeerd is.

Colin kan wel een dag vullen met praten over techniek, maar hij laat het liever zien. Op dinsdagmiddag 13 september krijg je de mogelijkheid om techniek te beleven middels een presentatie en een uitgebreide rondleiding waarin je een inkijkje krijgt in hoe het werken in de techniek eruit kan zien.

Voor wie?
Voor iedereen die overweegt om in de techniek aan de slag te gaan en voor collega-professionals die meer willen weten wat de techniek te bieden heeft

Waar?
De locatie is SMEOT MBO-vakschool voor Metaal, Mechatronica en Elektrotechniek aan de Sportlaan-Driene2-4 in Hengelo. Op 13 september is er plek voor maximaal 20 deelnemers, vol is vol. Daarom raden we je aan om je zo snel mogelijk aan te melden door te mailen naar twente@leerwerkloket.nl. Vermeld bij jouw aanmelding je naam, je telefoonnummer en emailadres. 

Je ontvangt uiterlijk vrijdag 9 september een bevestiging als je bij de definitieve deelnemers hoort.

 

Tijd

(Dinsdag) 14:00 - 16:30

X