Skip links

Bouwen aan jouw toekomst? Kijk bij de Groot Installatiegroep!

Februari, 2022

28Feb13:3015:30Bouwen aan jouw toekomst? Kijk bij de Groot Installatiegroep!

De groot installatie

Evenement details

Februari is de maand van de bouw. Eén van de specialisaties in de bouw is de installatietechniek. Want wat is een huis of kantoor zonder stromend water, licht, gas en goede brandveiligheid? Onder het mom: “In de praktijk zie je het best wat het werk inhoudt” gaan we op bezoek bij familiebedrijf de Groot Installatiegroep.

Hans Baan, eindverantwoordelijke voor de DGI Academy van De Groot Installatiegroep in Hengelo laat zien hoe functies in de installatietechniek er in de praktijk uitzien. Wat doet bijvoorbeeld bim engineer,  servicetechnicus electrotechniek, een onderhoudsmonteur werktuigbouwkunde of een monteur brandbeveiliging? Welke functies zijn het meest kansrijk op welk opleidingsniveau? Hoe heb je de beste kansen als zij-instromer? Met welke om- of bijscholing kun jij aan de slag?

Op 28 februari 2022 geeft Hans een sessie bestaande uit een presentatie en een uitgebreide rondleiding waarin je een inkijkje krijgt in hoe het werken in de installatietechniek eruit kan zien.

Tijd: 13.30 uur (inloop vanaf 13:15 uur) – 15:30 uur

Voor wie?
Voor iedereen die overweegt om in de installatietechniek aan de slag te gaan.

Waar?
De locatie is De Groot Installatiegroep aan de Opaalstraat 22 in Hengelo. Op maandag 28 februari is er plek voor 10 deelnemers, vol is vol. Daarom raden we je aan om je zo snel mogelijk via email aan te melden bij twente@leerwerkloket.nl. Je ontvangt uiterlijk donderdag 24 februari een uitnodiging als je bij de definitieve deelnemers behoort.

Tijd

(Maandag) 13:30 - 15:30

X