Skip links

Maak kennis met techniek in de praktijk! De Groot Groep heet je welkom

September, 2021

29SepHele dagMaak kennis met techniek in de praktijk! De Groot Groep heet je welkom

techniek

Evenement details

Techniek schreeuwt om nieuwe medewerkers. Maar techniek is een heel breed begrip. Hans Baan, eindverantwoordelijke voor de DGI Academy van De Groot Groep in Hengelo laat zien hoe technische functies er in de praktijk uitzien. Wat doet bijvoorbeeld de sprinklermonteur, bim engineer, monteur brandbeveiliging en wat heb je nodig om voor een functie in aanmerking te komen? Welke functies zijn het meest kansrijk? Wat is het verschil tussen een servicetechnicus electrotechniek en een onderhoudsmonteur werktuigbouwkunde en wat betekent dat voor de werkomstandigheden en werktijden? Hoe heb je de beste kansen als zij-instromer? Met welke om- of bijscholing kun jij aan de slag?

Hans kan wel een dag vullen met praten, maar hij laat het liever zien. Er zijn op woensdag 29 september twee sessies bestaande uit een presentatie en een uitgebreide rondleiding waarin je een inkijkje krijgt in hoe het werken in de techniek eruit kan zien.

Ronde 1 – 09.30 uur (inloop 09.15 uur) tot 12.00 uur.

Ronde 2 – 13.00 uur (inloop 12.45 uur) tot 15.30 uur.

Voor wie?
Voor iedereen die overweegt om in de techniek aan de slag te gaan.

Waar?
De locatie is De Groot Groep aan de Opaalstraat 22 in Hengelo. Op 29 september is er plek voor 2 x 8 deelnemers, vol is vol. Daarom raden we je aan om je zo snel mogelijk via mail aan te melden bij twente@leerwerkloket.nl . Wil je daarbij aangeven of je in sessie 1 of 2 wilt deelnemen? Je ontvangt uiterlijk vrijdag 24 september een uitnodiging wanneer je bij de definitieve deelnemers hoort.

Tijd

Hele dag (Woensdag)

X