Skip links

Meet & Greet in Almelo

Juni, 2022

09Jun14:0015:00Meet & Greet in Almelo

Meet & Greet

Evenement details

Op donderdag 9 juni organiseren wij een Meet & Greet met werkgevers en uitzendorganisaties! Misschien ontmoet jij hier jouw nieuwe werkgever? Ga kennis maken of ga netwerken met de aanwezige werkgevers. Laat deze kans op een leuke baan niet lopen!

Er is een speciale “Open Hire” hoek waar je jouw naam op de wachtlijst kunt zetten om gelijk aan de slag te gaan voor deze werkgevers. Geen CV, maar motivatie en inzet. Dat heb je nodig om bij deze bedrijven aan de slag te gaan.

BBL/Leren en Werken hoek waar je je kunt laten informeren door werkgevers die Leer/Werktrajecten aanbieden . Onze collega’s van Leerwerkloket Twente zijn aanwezig om jou en de werkgever op maat advies te geven over financiering en toekomst.  Werkgevers komen uit verschillende branches en hebben een diversiteit aan plekken.

Kennissessie Zorg
Laat je informeren door een inspirerende overkoepelende zorgorganisatie. Welke werkzaamheden zijn er? Welke carrière mogelijkheden? Kun je ook zonder diploma werken in de zorg? Kortom, laat je inspireren tijdens deze sessie.

Praktische informatie
Datum   
              : Donderdag 9 juni
Tijd                       : Tussen 14.00 – 15.00 uur
Locatie                : Almelouge, Stadionlaan 1 te Almelo
Deze locatie is te bereiken met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaats voor het stadion.

De inschrijving voor de Meet & Greet is inmiddels gesloten.

Kun je niet komen?
Wanneer je niet kunt komen (bijvoorbeeld je hebt al werk gevonden), stuur dan gelijk even een mail naar info@werkpleintwente.nl  om je af te melden.

Tijd

(Donderdag) 14:00 - 15:00

X