Skip links

Meet & Greet in Almelo

Februari, 2020

28Feb13:0015:00Meet & Greet in Almelo

Evenement details

Op vrijdag 28 februari organiseren wij een Meet & Greet met werkgevers en uitzendorganisaties. Misschien ontmoet u hier uw nieuwe werkgever? Ga kennis maken of ga netwerken met de aanwezige werkgevers. Zij hebben meerdere vacatures. Ontvang LinkedIn- / sollicitatietips en laat uw CV checken. Laat deze kans op een leuke baan niet lopen!

Praktische informatie
Datum                 : Vrijdag 28 februari 2020
Tijd                       : Tussen 13.00 – 15.00 uur
Locatie                : Theaterhotel, Schouwburgplein 1 te Almelo
Meenemen        : een aantal kopieën van uw CV en uw toegangsbewijs

Deze locatie is te bereiken met het openbaar vervoer. Komt u met de auto? U kunt parkeren bij de verschillende parkeergarages in het centrum. Reis- en parkeerkosten worden helaas niet vergoed.

Laat het ons weten wanneer u komt en schrijf u in vóór 19 februari door uw gegevens in te vullen bij het aanmeldformulier aan de rechterkant.  Na uw inschrijving ontvangt u een week voor het evenement een bevestiging met de definitieve tijd, waarop wij u verwachten.

Kunt u niet komen?
Wanneer u niet kunt komen (bijvoorbeeld u heeft al werk gevonden), stuur dan gelijk even een mail naar info@werkpleintwente.nl  om u af te melden. Schrijf u snel in voor dit evenement. We hebben een beperkt aantal plaatsen.

Tot ziens op vrijdag 28 februari!

De inschrijving voor dit evenement is gesloten!

Aanwezige werkgevers (onder voorbehoud):
4Minutes, Asito, Attract, Avonturenpark Hellendoorn, Continuum, CV-check, De Twentse Zorgcentra, Defensie, Eures, Twents Huis van de Logistiek, In Person, Kleentec, Leren en Werken Twente, LinkedIn stand, Olympia, Randstad, RJ Security,
ROZ Groep, Sitel, Tempo Team, Timing, TZorg, Werken in Duitsland, Werkplein Twente, Zorgselect.

Tijd

(Vrijdag) 13:00 - 15:00

Locatie

Theaterhotel, Schouwburgplein 1, Almelo

Schouwburgplein 1

X