Skip links

Nationale Werkbezoekdag

Oktober, 2022

26Okt10:2110:21Nationale Werkbezoekdag

nationale werkbezoekdag

Evenement details

Tijdens de Nationale Werkbezoekdag op 16 november openen organisaties in heel Nederland hun deuren, zodat nieuwsgierige kandidaten – op afspraak – langs kunnen komen voor een werkbezoek. Zorgen voor ontmoetingen tussen werkgevers en kandidaten en het uitwisselen van ervaringen zijn de belangrijkste doelen van deze dag. Kijk mee achter de schermen bij bedrijven, organisaties of professionals. Altijd meer willen weten over een bepaalde bedrijfscultuur, branche of vakgebied? Plan een afspraak in tijdens de Werkbezoekdag op 16 november 2022!

Werkgevers
Ben je een betrokken professional en wil jij iets over je vak vertellen in een vrijblijvend netwerkgesprek? Tijdens dit online netwerkgesprek informeer jij een kandidaat vrijblijvend over je baan, bedrijf en/of branche. Het is daarbij niet nodig om concrete vacatures te hebben, het draait tijdens de Werkbezoekdag immers om netwerken. Iedere werkgever kan zijn deuren open zetten en meedoen. Werkgevers kunnen zich aanmelden voor de Nationale werkbezoekdag via deze link. Zet jouw deur open voor ontmoetingen.

Kandidaten
Je kunt een netwerkgesprek plannen met iemand in een branche waar je altijd al eens meer over zou willen weten.  Ter voorbereiding van jouw (virtuele) werkbezoek ontvang je vanuit JobOn – de organisatie achter de Werkbezoekdag – nog een mail met tips zodat jij je goed kan voorbereiden. Tevens ontvang je vanuit de professional een mail met details voor het (online) netwerkgesprek. Het gesprek wordt in onderling overleg ingeplandwaarbij mensen in contact kunnen komen met elkaar. Schrijf je in via deze link.

De Nationale Werkbezoekdag wordt georganiseerd om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.
Schrijf je in en doe mee.

Tijd

(Woensdag) 10:21 - 10:21

X