Skip links

Online Banenmarkt Twente werkgevers

Februari, 2022

01Feb10:0013:00Online Banenmarkt Twente werkgevers

OBMT 1 feb 2022

Evenement details

Op dinsdag 1 februari van 10 uur tot 13 uur is de eerste editie van de Online Banenmarkt Twente. Ga online en scoor uw nieuwe werknemer(s)! Heeft u een ander initiatief waar u mensen voor kunt gebruiken? Doe een oproep tijdens de Online Banenmarkt op LinkedIn.

Wat is de Online Banenmarkt Twente?
Via de LinkedIn-groep “Online Banenmarkt Twente” kunt u als werkgever online vacatures/oproep delen, waarop kandidaten direct kunnen reageren. U kunt vacatures op verschillende niveaus aanbieden. Onze adviseurs van Werkplein Twente kijken mee met de geplaatste vacatures en proberen kandidaten hierop te matchen. Wanneer zij een geschikte kandidaat voor u vinden, zullen zij u hierop attenderen.

Hoe meldt u zich aan?
Aanmelden is makkelijk. Zorg dat u een LinkedIn-profiel heeft (aangemaakt) en log in op LinkedIn. In de zoekbalk kunt u zoeken op: ‘Online Banenmarkt Twente’ of klik op deze link: https://www.linkedin.com/groups/8463604. Klik vervolgens op ‘lid worden’. U krijgt binnen 24 uur bericht, dat u lid bent geworden van de groep. Vacatures kunnen worden geplaatst van 10.00 uur tot 13.00 uur en blijven daarna nog geruime tijd in de groep staan. In de vacature(s) graag vermelden wie ze kunnen benaderen en #vacature toevoegen.

Wilt u uw zoekgebied vergroten?
Tijdens de Online Banenmarkt in Twente worden er in meerdere regio’s eveneens banenmarkten georganiseerd op LinkedIn. Hierbij kunt u denken aan Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen, Online Banenmarkt regio Zwolle, Online Banenmarkt Drenthe, enz. Ook hier kunt u uw vacature/oproep delen om meer kandidaten te bereiken.

BELANGRIJK:
Vergeet niet tijdens de online banenmarkt regelmatig uw browser scherm te verversen. Voor Windows kan dit met F5-toets en voor Apple-gebruikers is dat CMD + R.

Doe mee op dinsdag 1 februari om 10.00 uur op LinkedIn en vind uw nieuwe werknemer(s)!

Tijd

(Dinsdag) 10:00 - 13:00

Locatie

LinkedIn

X