Skip links

Online Banenmarkt Twente werkzoekenden

Februari, 2022

01Feb10:0013:00Online Banenmarkt Twente werkzoekenden

OBMT 1 feb 2022

Evenement details

Op dinsdag 1 februari van 10 uur tot 13 uur is de eerste editie van de Online Banenmarkt Twente. Zoek jij een (tijdelijke) baan? Meld je dan aan en laat jezelf zien tijdens de Online Banenmarkt op LinkedIn.

Wat is de Online Banenmarkt?
Via de LinkedIn-groep “Online Banenmarkt Twente” bieden een aantal werkgevers en uitzendbureaus vacatures aan, waarop je direct kunt reageren. Er worden vacatures aangeboden op verschillende niveaus. Je kunt jezelf als kandidaat presenteren. Plaats een persoonlijke pitch om jezelf te laten zien. Het is ook een ideaal moment om jouw netwerk uit te breiden. Laat zien dat je online bent: “Plaats die pitch, stel die vraag, discussieer en laat jezelf zien!”

Hoe meld ik mij aan?
Aanmelden is makkelijk.
– Zorg dat je een LinkedIn-profiel hebt (aangemaakt) en log in op LinkedIn.
– In de zoekbalk kun je zoeken op: ‘Online Banenmarkt Twente’ of klik op deze link: https://www.linkedin.com/groups/8463604.
– Klik vervolgens op ‘lid worden’. Je krijgt binnen 24 uur bericht, dat je lid bent geworden van de groep.
– Plaats jouw pitch of CV tijdens de Online Banenmarkt en voeg in de tekst #CV toe.

Vacatures en oproepen van werkgevers worden geplaatst van 10.00 uur tot 13.00 uur en blijven daarna nog een langere tijd in de groep staan. In de vacature of oproep staat vaak wie je kunt benaderen.

BELANGRIJK: Vergeet niet tijdens de online banenmarkt regelmatig jouw browser scherm te verversen. Voor Windows kan dit met F5-toets en voor Apple-gebruikers is dat CMD + R.

Doe mee op dinsdag 1 februari om 10.00 uur op LinkedIn en ga aan de slag!

Tijd

(Dinsdag) 10:00 - 13:00

Locatie

LinkedIn

X