Skip links

Online banenmarkt Twente Transport & Logistiek voor werkgevers

Maart, 2021

11Mar10:0013:00Online banenmarkt Twente Transport & Logistiek voor werkgevers

online banenmarkt transport & logistiek

Evenement details

Op donderdag 11 maart van 10 uur tot 13 uur is er een speciale editie van de Online Banenmarkt Twente 2021 met het thema “Transport & Logistiek”. Ga online en scoor uw nieuwe werknemer(s)! Heeft u een ander initiatief waar u mensen voor kunt gebruiken? Doe een oproep tijdens de Online Banenmarkt.

Wat is de Online Banenmarkt Twente?
Via de LinkedIn-groep “Online Banenmarkt Twente 2021” kunt u als werkgever in de logistiek/transport online vacatures/oproepen delen, waarop kandidaten direct kunnen reageren. U kunt vacatures op verschillende niveaus aanbieden. Onze adviseurs van Werkplein Twente kijken mee met de geplaatste vacatures en proberen kandidaten hierop te matchen. Wanneer zij een geschikte kandidaat voor u vinden, zullen zij u hierop attenderen.

Hoe meldt u zich aan?
Aanmelden is makkelijk. Zorg dat u een LinkedIn-profiel heeft (aangemaakt) en log in op LinkedIn. In de zoekbalk kunt u zoeken op: ‘Online Banenmarkt Twente 2021’ of klik op deze link: https://www.linkedin.com/groups/8463604. Klik vervolgens op ‘lid worden’. U krijgt binnen 24 uur bericht, dat u lid bent geworden van de groep. Vacatures kunnen worden geplaatst van 10.00 uur tot 13.00 uur en blijven daarna nog geruime tijd in de groep staan. In de vacature(s) graag vermelden wie ze kunnen benaderen en plaats in de tekst #vacature en #logistiek of #transport.

BELANGRIJK:
Vergeet niet tijdens de online banenmarkt regelmatig uw browser scherm te verversen. Voor Windows kan dit met F5-toets en voor Apple-gebruikers is dat CMD + R.

Doe mee op donderdag 11 maart om 10.00 uur op LinkedIn en vind uw nieuwe werknemer(s)!

Tijd

(Donderdag) 10:00 - 13:00

X