Skip links

Webinar: Overstappen naar de zorg, wat is er en hoe kom ik er?

Januari, 2022

24Jan10:0011:30Webinar: Overstappen naar de zorg, wat is er en hoe kom ik er?

Webinar Zorg & Welzijn

Evenement details

In de huidige tijd is het belang van goede zorg des te duidelijker. Niet zo gek dat steeds meer mensen nadenken over het overstappen naar de zorg. Maar welke beroepen zijn er? Naar welke medewerkers zijn werkgevers vooral op zoek? Welke scholing is er nodig om die gewenste baan te bemachtigen? Kan ik leren en werken combineren? Al deze vragen komen in het webinar aan bod.

Datum              : Maandag 24 januari 2022
Tijd                    : 10.00 – 11.30 uur
Locatie             : Online

WAT GAAN WE DOEN?

  • Tijdens deze sessie verkennen we de werkvelden: ouderenzorg, gehandicaptenzorg en thuiszorg. Er zijn werkgevers van drie grote instellingen die antwoord kunnen geven op bovenstaande en nog vele andere vragen.
  • Quote van BBL-kandidaat: “Je maakt iemands leven een beetje beter of aangenamer en daardoor kan ik gewoon niets bedenken dat mooier en waardevoller is dan werken in de zorg.”
  • We gaan het niet hebben over de X-factor, maar wel over de Z-factor. Wat zijn nu die kenmerken die zo belangrijk zijn voor een medewerker in de zorg?
  • Er is ruim de gelegenheid om eigen vragen te stellen.

VOOR WIE IS DIT WEBINAR?
Voor iedere inwoner van Twente die overweegt om over te stappen naar de sector Zorg en Welzijn.

AANMELDEN
Vul dit aanmeldingsformulier in voor 24 januari 2022. Een paar dagen voor het webinar ontvang je een link om aan het webinar te kunnen deelnemen.

Tijd

(Maandag) 10:00 - 11:30

X