Skip links

Event ‘Installatie Werkt’ inspireert werkzoekenden

Ruim twintig werkzoekenden bezochten vrijdag 17 februari het event ‘Installatie Werkt’ bij Opleidingsbedrijf InstallatieWerk in Hengelo (OV). Op een inspirerende manier konden zij kennis maken met het vakgebied installatietechniek.

Veel kans op werk 
De bezoekers werden geïnformeerd over de mogelijkheden om in deze richting een opleiding te volgen en zo een passende baan te vinden. De installatietechniek biedt veel kans op werk. Er zijn diverse vacatures.

Workshops 
De werkzoekenden namen deze middag deel aan diverse praktijkstations (workshops), waarin zij konden ervaren wat je allemaal in dit vak kunt doen en hoe het in zijn werk gaat. Onder begeleiding van een ervaren vakkracht maakten zij kennis met de verschillende disciplines die in de installatietechniek vertegenwoordigd zijn. Bovendien kwamen de werkzoekenden in contact met een aantal grote, lokale installatiebedrijven die mogelijkheden bieden voor een uitdagende en interessante baan.

Dit event kwam tot stand door een samenwerking tussen Sectorplan Twente, Opleidingsbedrijf InstallatieWerk Hengelo , OTIB Nederland en  Werkplein Twente.

Leave a comment

X