Skip links

FIFE vrouwenbeurs: Kracht on Tour Twente

Op donderdagmiddag 15 november 2018 van 13.00 uur – 17.00 uur vindt wederom het ‘Kracht on Tour Twente’ FIFE Event plaats in Prismare te Enschede. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren!

Diverse gemeenten en samenwerkingspartners in Twente organiseren het ‘Kracht on Tour Twente’ FIFE Event om jou te inspireren je talenten, doelen en dromen te ontdekken én om stappen zetten. Denk daarbij aan (weer) een opleiding gaan doen, leuk vrijwilligerswerk vinden of misschien wel als ZZP’er of voor een werkgever aan de slag!

Daarnaast is er de mogelijkheid om je op de informatiemarkt te oriënteren op jouw mogelijkheden. Diverse organisaties zijn aanwezig om in hun kraampje te laten zien wat zij voor jou kunnen  betekenen. Denk aan het ROZ, Werkplein Twente, diverse uitzendbureaus en het ROC van Twente. Maar ook Wijkracht Hengelo, Impuls Oldenzaal, SIVE, Vrouwenplatform Carree Overijssel en vele anderen.

En natuurlijk denken wij bij stappen zetten ook aan persoonlijke ontwikkeling! Op diverse thema’s als communicatie, presentatie, solliciteren, onderhandelen enz. kun je leuke en leerzame workshops volgen. Kom naar ons event, doe mee, wissel je ervaringen uit met andere vrouwen en vergroot je netwerk!

Bekijk het programma en schrijf je in via deze link: https://www.vuenschede.nl/kracht-on-tour-twente/

Leave a comment

X