Skip links

Ga online en scoor die nieuwe werknemer!

Na alweer een aantal geslaagde edities van de Online Banenmarkt Twente op LinkedIn, maken we ons klaar voor de volgende editie op 14 december. Bent u ook nog steeds op zoek naar de juiste kandidaat voor uw vacature? Gedurende de vorige edities hebben wij het ledenaantal aanzienlijk kunnen vergroten, voor u de ideale kans om uw zoekgebied te vergroten. Leg de link met werkzoekenden en deel uw vacatures of kijk naar de kandidaten die zich aanbieden!

We hopen met deze nieuwe editie de feestdagen nog feestelijker te maken! De datum van de Online Banenmarkt Twente is 14 december 2017. Wij zullen deze dag losbarsten om 10:00 uur en doorgaan tot 13:00 uur. U kunt tijdens de online banenmarkt direct in contact treden met kandidaten. Daarnaast zal er weer veel informatie gedeeld worden over de huidige arbeidsmarkt en de (nieuwe) ontwikkelingen hierin. Adviseurs van Werkplein Twente zullen ook online zijn, om eventuele vragen te beantwoorden.

Net als de vorige keren, zullen de vacatures na het sluiten van de Online Banenmarkt nog enige tijd blijven staan. De groep zal ook toegankelijk blijven na het sluiten van de banenmarkt. Daarmee blijft ook de optie open tot het plaatsen van pitches en vacatures.

Word lid van de groep op LinkedIn: https://www.linkedin.com/groups/8463604

Wij hopen u weer van harte te mogen verwelkomen op de vierde Online Banenmarkt van dit jaar. En natuurlijk hopen we dat u hier de juiste kandidaat voor uw vacature vindt.

Leave a comment

X