Skip links

Geef jongeren een kijkje in uw ‘keuken’!

In het afgelopen jaar zijn er zes Jongeren on Tours georganiseerd, waarbij er telkens twee bedrijven zijn bezocht. Tijdens een bedrijfsbezoek kunnen de jongeren kennis maken met het bedrijf en krijgen ze een betere indruk welke vacatures er zijn bij werkgevers.

Voor u als werkgever is dit een uitgelezen mogelijkheid om uw bedrijf en uw (mogelijke) vacatures onder de aandacht te brengen bij werkzoekende jongeren. Bij het organiseren van een Jongeren on Tour wordt de groep werkzoekenden tot en met 27 jaar en woonachtig in Twente uitgenodigd.

Vorig jaar zijn de volgende werkgevers bezocht: Bleckmann, Europastry, Plus Retail, Container Terminal Twente, Preston Palace, Tulp Keukens, IKEA, de Waarbeek, GEAS, Johma, Theaterhotel en VDL. Bij al deze bedrijven zijn ruim 50 jongeren aan de slag gegaan. Een mooi resultaat waar zowel de deelgenomen jongeren als de bezochte werkgevers erg blij mee zijn!

Heeft u vacatures binnen uw bedrijf, die voor jongeren een mooie kans zijn? Neemt u contact op met Ellen Alberink: e.alberink@enschede.nl. Zij informeert u graag over de Jongeren on Tour. De volgende Jongeren on Tours van de eerste helft van 2017 vinden plaats op 18 mei en 29 juni.

Leave a comment

X