Skip links

Gerrit van 60-plus is top

Gerrit verloor zijn baan na jarenlang voor dezelfde werkgever te hebben gewerkt. Vol goede moed bleef hij zich storten op het solliciteren op verschillende vacatures. Uiteindelijk is Gerrit gestart bij Elektramat als magazijnmedewerker. Elektramat is een elektronische groothandel, een snel groeiend en innovatief bedrijf waar veel jonge gedreven medewerkers werkzaam zijn. De gemiddelde leeftijd ligt er ver beneden de 30.

Gerrit voelt zich jong en begeeft zich privé veel onder de jongere garde. Hij loopt veel bij de voetbal, is trotse opa en pleegvader. Dit zorgde al snel voor een wederzijdse klik met zijn jongere collega’s. Gerrit houdt van een grapje en lolletje en dit past goed binnen het team. Hij vroeg zich na de eerste werkweek af of hij dit werk lichamelijk vol zou kunnen houden.

De proefplaatsing en de verlengde introductieperiode in overleg met Werkplein Twente zorgde ervoor dat Gerrit goed kon landen binnen de organisatie. Hij leerde de producten en de weg in het magazijn kennen en zijn tempo verhoogde. Fysiek kan Gerrit het nu goed volhouden. Met veel plezier fietst Gerrit dagelijks van Hengelo naar Enschede!

Loes Hengeveld van HRM vertelt dat de proefplaatsing tot een mooi resultaat heeft geleid. Een mooi compliment van de jongere collega’s op de werkvloer: ‘Gerrit is top’.

Leave a comment

X