Skip links

Het Twenteportaal zet talent in de spotlight (2)

Maak de komende weken kennis met een drietal gemotiveerde kandidaten van het Twenteportaal! Zij waren zo moedig om zichzelf voor de camera voor te stellen. Dat deden zij om zo aandacht te vragen voor alle andere kandidaten van het Twenteportaal.

Deze week stellen we graag Johnny uit Almelo aan u voor. Johnny is een vitale 50-plusser, die van aanpakken houdt. Johnny heeft ruime ervaring als onder andere productiemedewerker, dakdekker, trappensteller, montagemedewerker en kozijnmaker. Hij is nauwkeurig en fulltime beschikbaar! Ga naar het Twenteportaal en kom in contact met Johnny of met andere beschikbare kandidaten van het Twenteportaal.

Het Twenteportaal is een handige tool voor werkgevers waar u eenvoudig kennis kunt maken met Twentse talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Werkplein Twente draait momenteel een pilot met het Twenteportaal binnen de subregio Almelo. Nog niet alle kandidaten van Werkplein Twente staan op het Twenteportaal. Neem contact op met uw adviseur voor meer mogelijkheden!

X