Skip links

Meet & Greet voor Doorzetters bij ADIL Wereldmarkt

ADIL Wereldmarkt organiseerde 10 augustus een Meet & Greet voor Twentse Doorzetters in samenwerking met Werkplein Twente. Zes werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt hebben een rondleiding en voorlichting gehad over de vacatures die er zijn. Deze ambitieuze, wereldse supermarkt opent in september haar deuren en is op zoek naar personeel.

Iedereen hoort erbij 
ADIL Wereldmarkt wil juist mensen met een afstand graag een kans geven binnen hun bedrijf. Mede-eigenaar Suzan Irtürk:”Wij willen ook mensen met een beperking graag meetrekken in het arbeidsproces. Wij vinden dat iedereen erbij hoort. Omdat deze groep vaak moeite heeft met het vinden van een baan, hebben wij deze Meet & Greet met Werkplein Twente georganiseerd. Je hebt direct contact en hebt vaak al meteen een goed beeld van de persoon zelf. Andersom is dat natuurlijk ook het geval. De werkzoekenden krijgen een kijkje achter de schermen en hebben meteen concreet voor ogen welke mogelijkheden er voor hen kunnen zijn.” De vacatures variëren van vakkenvuller tot medewerker kaas-/tapasafdeling en van kassamedewerker tot logistiek medewerker.

Een ambachtelijke multiculturele supermarkt voor iedereen 
ADIL is een nieuw concept in de supermarktbranche en uniek in Nederland. Er is een groot aanbod van dagverse foodproducten uit diverse culturen: Europees, Turks Arabisch en Aziatisch. Van Old Amsterdam tot gevulde olijven. Er zijn diverse afdelingen met delicatessen; een versafdeling voor vlees en een zeer uitgebreide kaasafdeling springen hier qua diversiteit echt uit. Voor iedereen is er wel iéts. Adil wil een ambachtelijke supermarkt zijn waar je de producten kunt aanraken, proeven en ruiken, boodschappen doen bij Adil is een beleving.

Rechtvaardig
ADIL betekent in het Turks Arabisch: ‘rechtvaardig’. En dat is nu precies waar deze winkel voor staat: eerlijke producten voor een eerlijke prijs. Mede-eigenaar Akif Irtürk: “Veel mensen uit Enschede doen hun boodschappen net over de grens. Ze hoeven straks niet meer naar Gronau, maar kunnen bij ons terecht. Als er klanten zijn die iets willen dat ADIL Wereldmarkt niet verkoopt, kunnen ze dat ter plekke bij ons aangeven. Er wordt dan voor gezorgd dat wij het binnen een week wél verkopen. Die extra service vinden wij heel erg belangrijk, alles draait om de klant en die willen wij zo goed mogelijk van dienst zijn.” Naast de foodproducten komt er ook een afdeling met stuntaanbiedingen van non-food artikelen.

Doorzetters met Dromen bij ADIL Wereldmarkt
De Meet & Greet ligt in het verlengde van de campagne Doorzetters met Dromen, waarmee Werkplein Twente aandacht vraagt voor mensen met een arbeidsbeperking bij Twentse werkgevers. Wij wensen deze Doorzetters veel succes met hun vervolggesprek bij ADIL Wereldmarkt. Wie weet komt u hen tegen als de winkel in september geopend is! De winkel is gevestigd aan de Lipperkerkstraat 4-6 in Enschede. De eigenaren Suzan Irtürk, Akif Irtürk en Volkan Durmus zijn achter de schermen heel hard aan de slag om dit allemaal te realiseren. Wij danken hen voor de hartelijke ontvangst tijdens de Meet & Greet!

Leave a comment

X