Skip links

Meet & Greet voor Doorzetters bij De Waarbeek

Donderdag 20 april organiseerde De Waarbeek een Meet & Greet voor echte Doorzetters in samenwerking met Werkplein Twente. Werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt hebben een rondleiding en voorlichting gehad over de vacatures die er zijn. Dit gezellige familiepretpark in Hengelo is op zoek naar diverse park- en horecamedewerkers.

Iedereen heeft kwaliteiten
De Waarbeek werkt al jarenlang met mensen met een arbeidsbeperking. Maar liefst vier zijn er met veel plezier in het pretpark en Pannekoekenhoes aan het werk. Park Manager Daphe van ’t Hooft: “Vlak voordat het seizoen begint, staan zij al weer te popelen om aan de slag te gaan. Het zijn enorm gemotiveerde werknemers. Het ziektepercentage is hier bijna 0,0%! De parkmedewerkers openen ’s ochtends het park en sluiten zelf ’s avonds ook weer af. Er is altijd een supervisor in het park aanwezig, dat ben ikzelf of mijn collega Maikel. Wij zijn ook een uitlaatklep voor de medewerkers als daar behoefte aan is. Iedereen heeft een grote mate van zelfstandigheid. Die mogelijkheid om hierin te groeien bieden wij hun. Persoonlijke ontwikkeling hebben wij namelijk hoog in het vaandel staan. Daardoor hebben we veel mensen zien groeien en opbloeien. Een aantal medewerkers volgt zelfs een cursus BHV. Iedereen is uniek en iedereen heeft kwaliteiten, daar ligt bij ons de focus.

Een fijne dag uit voor bezoekers
Onze medewerkers zijn trots op wat ze doen en om bij het Waarbeek-team te horen. Dat is pure winst, want dat wordt naar de klanten uitgestraald. Dat begint al met een vriendelijk ‘goedemorgen’ en ‘fijne dag’. Daphne: “Dat is waar het bij De waarbeek en het Pannekoekenhoes om draait: bezoekers een fijne dag uit bezorgen in een nostalgisch park waarbij we hoge eisen stellen aan service en veiligheid. Alle medewerkers zijn bij ons even waardevol om daar een belangrijke bijdrage aan te leveren.”

De Waarbeek: zwieren en zwaaien in Twente 
Niks geen angstaanjagende Booster, Breakdance of Topspin, maar juist de vrolijk stemmende Hully Gully, Calypso, Toffe Twister en antieke Zweefmolen. En wat dacht u van een ritje in onze Rodelbaan, de oudste stalen achtbaan ter wereld…… De Waarbeek in de Twentse bossen is een familiepretpark waar zwieren, zwaaien centraal staan. Leuk voor (piep)jong en ouder.
Ook fijn: direct naast het familiepretpark ligt het Pannekoekenhoes, waar de stevige trek kan worden gestild en de kinderen zich lekker kunnen uitleven in de indoor speeltuin.

Sollicitatiegesprekken 
De eerste sollicitatiegesprekken zijn vandaag meteen al gepland. We wensen de Doorzetters heel veel succes toe!


Campagne Doorzetters met Dromen

De Meet & Greet ligt in het verlengde van de campagne Doorzetters met Dromen, waarmee Werkplein Twente aandacht vraagt voor mensen met een arbeidsbeperking bij Twentse werkgevers.

Leave a comment

X