Skip links

Meet & Greet voor Doorzetters bij Grand Café Ledeboer

Grand Café Ledeboer in Almelo heeft afgelopen zaterdag zijn deuren geopend voor publiek. Maar wist u al dat de deuren ook opengesteld zijn voor echte Doorzetters? Er zijn diverse vacatures speciaal voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarom heeft het Grand Café vrijdag 7 april een Meet & Greet georganiseerd in samenwerking met Werkplein Twente.

Iedereen is even belangrijk
De Meet & Greet is een laagdrempelige manier om vacatures voor Doorzetters in te vullen. De werkzoekenden krijgen een rondleiding, uitleg over de vacatures en kunnen vragen stellen. Je voelt je meteen thuis bij Ledeboer, de ontvangst is hartelijk en de inrichting geeft je een gevoel dat je in een prachtige, grote huiskamer bent. Een huiskamer met een hechte familie: iedereen uit het team is hier even belangrijk. Of het nu gaat om de keuken waarin met dagverse producten gewerkt wordt, de ontvangst van gasten of om de hygiëne, alles moet op elkaar afgestemd zijn. Doel is om het de gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Afspiegeling van de maatschappij
Bedrijfsleider Bart Loskamp: “Wij willen met ons dynamische bedrijf een afspiegeling van de maatschappij zijn en kiezen daarom voor diversiteit qua samenstelling van ons team. Er is ruimte voor iedereen of iemand nu wel of geen beperking heeft. Wij willen iedereen een kans geven.”

Ruimte om te ontwikkelen
Daar voegt chef-kok Rick Blanken aan toe: “Bij ons jonge bedrijf mogen werknemers aangeven waar zij behoefte aan hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat diegene meer structuur nodig heeft. Wij houden daar dan rekening mee. In de praktijk heb ik ook vaak meegemaakt dat werknemers juist behoefte hadden om meer te doen dan in eerste instantie afgesproken was. Vaak bleek iemand veel meer in zijn mars te hebben dan we in eerste instantie dachten. Die ruimte om te ontwikkelen vinden wij essentieel en die krijgen mensen bij ons.”

Sollicitatiegesprek
Naar aanleiding van de Meet & Greet heeft vandaag het eerste sollicitatiegesprek al plaatsgevonden. We hopen dat er mooie matches gaan komen!

Grand Café Ledeboer
Lars van Galen van Hotel-Restaurant ’t Lansink in Hengelo, bekroond met Michelinster, is samen met zijn zakelijk partner Richard van den Hoeven ook exploitant van Grand Café Ledeboer in Almelo in de voormalige Ledeboerbank. Bedrijfsleider Bart Loskamp is samen met chef-kok Rick Blanken uit Rossum het gezicht van de nieuwe horecagelegenheid. Van Galen en Van den Hoeven runnen tevens de Frites Boutique.

Campagne Doorzetters met Dromen
De Meet & Greet ligt in het verlengde van de campagne Doorzetters met Dromen, waarmee Werkplein Twente aandacht vraagt voor mensen met een arbeidsbeperking bij Twentse werkgevers.

Leave a comment

X