Skip links

Online Banenmarkt op 20 oktober

Bent u ook nog steeds op zoek naar de juiste kandidaat voor uw vacature? Iedere zes weken organiseren wij de Online Banenmarkt Twente op LinkedIn. We maken ons klaar voor de volgende editie op 20 oktober.

De Online Banenmarkt biedt u de mogelijkheid om makkelijk  contact te leggen met potentiële kandidaten. Deel uw vacature en/of bekijk cv’s en pitches die werkzoekenden op de Online Banenmarkt plaatsen. Het ledenaantal in deze groep is inmiddels opgelopen tot bijna 6.000 leden. Ongeveer 1/3 hiervan zijn werkgevers en 2/3 werkzoekenden.

De  volgende Online Banenmarkt Twente vindt plaats op 20 oktober, waarbij werkgevers en werkzoekenden van 10 tot 13 uur online zullen zijn op het LinkedIn-platform. In de aanloop naar deze dag zal veel informatie gedeeld worden over de huidige arbeidsmarkt en de (nieuwe) ontwikkelingen hierin. Adviseurs van Werkplein Twente zullen ook online zijn om eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast proberen ze werkzoekenden te matchen uit het grootste regionale werkzoekendenbestand.

Hoe werkt het?
U kunt concrete vacature(s) delen, maar u kunt ook tussen de pitches of cv’s van werkzoekenden kijken of hier mogelijke kandidaten tussen zitten die bij uw bedrijf passen. Na het sluiten van de Online Banenmarkt zullen de vacatures en de pitches / cv’s van werkzoekenden nog enige tijd blijven staan. De groep zal ook toegankelijk blijven na het sluiten van de banenmarkt.

Word lid van de LinkedIn groep Online Banenmarkt Twente 2020.

Reserveer alvast tijd in uw agenda om op 20 oktober direct online mee te kunnen kijken of uw vacature te plaatsen. Wij hopen u te mogen verwelkomen op de Online Banenmarkt Twente 2020. En dat u hier de juiste kandidaat vindt voor uw vacature.

[Lees meer]

X