Skip links

Patrick Welman reikt Werkpakt keurmerken uit aan Twentse ondernemers

Zorg-Advies Twente

Donderdag 13 juli ontvingen 4 ondernemers een verlenging van het Werkpakt Keurmerk uit handen van wethouder Patrick Welman. Axentgroen, Farwick, Asito en Zorg-Advies Twente hebben in het afgelopen jaar weer laten zien dat zij het sociaal maatschappelijk ondernemen een warm hart toedragen. 

1.300 ingevulde vacatures
Voor deze uitreiking waren we te gast bij Axentgroen, die sinds het ontstaan van het Keurmerk in 2013, trotse bezitter hiervan is. Maar liefst 35 bedrijven in Twente hebben een actueel keurmerk. In de afgelopen vier jaren hebben alle keurmerkhouders tezamen ruim 1.300 vacatures ingevuld in samenwerking met Werkplein Twente.

TwenteMove2Social Tijdens de uitreiking was er ook aandacht voor het project Twente Move2Social, waarin sociale ondernemers innovatieve oplossingen zoeken voor maatschappelijke uitdagingen. In Twente hebben elf partners elkaar gevonden en werkten het afgelopen halfjaar succesvol samen: ROC van Twente, Saxion, Gemeente Enschede, Rabobank Enschede- Haaksbergen, Start Foundation, Wadinko, ROZ Groep, Twente Board, Provincie Overijssel, Gemeente Almelo en KplusV.
Doel van het programma: (startende) ondernemers die met een sociale onderneming maatschappelijke impact willen maken, een boost geven. En met succes!

Volgende uitreiking De volgende Keurmerkuitreiking staat gepland in oktober 2017. Tijdens deze bijeenkomst willen wij ook sociaal betrokken ondernemers die (nog) geen keurmerk hebben, in de gelegenheid stellen om aan te sluiten.

Meer informatie
Indien u meer informatie wenst over het keurmerk, of graag in oktober wilt aansluiten bij de bijeenkomst voor keurmerkhouders, kunt u ons mailen op werkpakt-keurmerk@enschede.nl.

Leave a comment

X