Skip links

Samen werken aan techniek!

Overijssel wil het tekort aan technisch personeel aanpakken. Op weg naar een beter functionerende technische arbeidsmarkt zoeken technische bedrijven in Overijssel vakkrachten in alle soorten en maten. Daarom stelt Overijssels Vakmanschap voor iedere om-, bij- of herscholing subsidie beschikbaar.

Om het tekort aan technisch personeel aan te pakken, verbindt de provincie Overijsselse bedrijven en scholen met landelijke brancheorganisaties, vakbonden en technische O&O-fondsen. Al die krachten hebben zijn gebundeld in het actieplan Overijsselse Techniekuitdaging ofwel het Overijssels Vakmanschap.

Waarom is het interessant voor u als werkgever?
Het Overijssels vakmanschap richt zich niet alleen op werkzoekenden, maar ook op mensen met een baan buiten de technische sector. Zij bieden deze groepen scholing aan om vakkennis te verkrijgen. Werknemers, die al werkzaam zijn in de technische branche kunnen zich laten om-, bij- of herscholen. Tevens wordt ingezet op het door ontwikkelen van huidige technische arbeidskrachten.

Elektromonteur, bouwvakker, lasser of robotprogrammeur. Op weg naar een beter functionerende technische arbeidsmarkt zoeken technische bedrijven in Overijssel vakkrachten in alle soorten en maten. Daarom stelt Overijssels Vakmanschap voor iedere om-, bij- of herscholing subsidie beschikbaar in de vorm van ca. 490 vouchers.

Wilt u meer weten?
Ga naar de website: Overijsselsvakmanschap.nl. Hier kan de voucher aangevraagd worden. Voor meer informatie kan de contactpagina bezocht worden: https://overijsselsvakmanschap.nl/contact

Leave a comment

X