Skip links

Twenteportaal zet talent in de spotlight

Om vraag en aanbod op de Twentse arbeidsmarkt dichter bij elkaar te brengen en sociaal ondernemen makkelijker te maken is er een nieuwe tool voor werkgevers op de markt. 

Wat is het Twenteportaal?
Het Twenteportaal is een digitaal platform voor u als werkgever waar u eenvoudig kennis kunt maken met beschikbare werkzoekenden uit Twente. Op het Twenteportaal worden gemotiveerde kandidaten via een persoonlijk profiel voorgesteld. In dit profiel vindt u alle belangrijke én praktische informatie over de kandidaat. De kandidaten hebben allemaal een werkcoach die hen begeleidt in de stap naar werk. De werkcoaches houden de regie over het profiel, zo blijft het bestand altijd actueel. Ook kunt u via het Twenteportaal rechtstreeks schakelen met de juiste persoon voor bemiddeling.

Onderstaand kunt u kennis maken met een aantal kandidaten uit het Twenteportaal:

 


Pilot Twenteportaal van Werkplein Twente

Binnen de subregio Almelo draait momenteel een pilot met een deel van de kandidaten van Werkplein Twente om te kijken of het Twenteportaal ook aansluit bij de behoefte van Twentse werkgevers.

Heeft u interesse?
Ga naar het Twenteportaal en maak een gratis werkgeversaccount aan! U kunt ook een account aanvragen bij uw adviseur.

Meer weten over deze tool?
Bekijk hier de speciale aflevering van Werkplein TV terug, waarin wethouder Arjan Kampman de website officieel lanceert en ontdekt hoe het Twenteportaal werkt en wat andere werkgevers hierover zeggen.

X