Skip links

Vind de juiste kandidaat op de online banenmarkt 2017

Op dinsdag 14 februari aanstaande vindt voor de 5e keer de online banenmarkt Twente plaats op LinkedIn. Na de behaalde successen van afgelopen jaren gaan we het in 2017 nog groter en beter aan te pakken.

We maken deze keer meer tijd vrij voor het plaatsen van vacatures. Eén van de grote drijvende krachten van de online banenmarkt is het bereik. Momenteel telt deze LinkedIn groep ruim 1.800 leden. Voor werkgevers en intermediairs de uitgelezen mogelijkheid om in contact te komen met passende kandidaten die gemotiveerd en beschikbaar zijn.

Voor de komende online Banenmarkt Twente op LinkedIn doet Werkplein Twente een beroep op u als werkgever om vacatures actief te delen. Dit werkt heel eenvoudig. U meldt zich op LinkedIn aan als werkgever bij de LinkedIn groep ‘Online Banenmarkt Twente 2017’. Dit aanmelden kan vanaf nu. Op 14 februari kunt u vanaf 10 uur vacatures plaatsen en de profielen van potentiële kandidaten bekijken. Zit er een kandidaat tussen die u aanspreekt? Dan kunt u rechtstreeks contact leggen. De Online Banenmarkt sluit om 13 uur, de vacatures zullen uiteraard online blijven staan.

Deelnemen kan vanaf je desktop, laptop, tablet en mobiele telefoon. Makkelijk, eenvoudig bereikbaar en snel contact! Dat is wat de online banenmarkt te bieden heeft.

Graag tot 14 februari op de Online Banenmarkt Twente 2017.

Leave a comment

X