Skip links

Vlog – Voorjaarsevent 99vanTwente

De 99vanTwente heeft in samenwerking met Werkplein Twente het voorjaarsevent 99vanTwente georganiseerd. Hierbij zijn werkgevers uitgenodigd om hen te inspireren om met  jongeren uit VSO en PRO onderwijs aan de slag te gaan.

De 99vanTwente is een netwerk van Twentse werkgevers die met elkaar bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt, waarin het talent van iedereen die kan en wil werken welkom is. Dit netwerk kenmerkt zich door bedrijven die verantwoordelijkheid nemen, kennis delen en resultaten laten zien! De 99vanTwente richt zich op het vergroten van (duurzame) werkgelegenheid voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt in de regio Twente.

De werkgevers kregen tijdens het voorjaarsevent de mogelijkheid om hun bedrijf te presenteren. Het belangrijkste doel: Jongeren informeren over de verschillende stageplekken en vacatures bij de verschillende werkgevers. Er zijn meer dan 200 jongeren bij dit event aanwezig geweest om kennis te maken met de aanwezige bedrijven. Bekijk onderstaande vlog:

Leave a comment

X