Skip links

Werkplein TV – Het nieuwe solliciteren

Werkplein TV is hét programma voor en over de Twentse arbeidsmarkt. Het thema van de laatste uitzending dit jaar is “Het nieuwe solliciteren”. Veel sollicitatieprocedures zijn veranderd door de coronacrisis en online solliciteren heeft een vlucht genomen. Maar hoe pak je dit goed aan? Hoe spreek je zo’n pitch in, waar moet je op letten en hoe zorg je ervoor dat het net zo persoonlijk is als een face-to-face sollicitatie?

Myrthe gaat aan tafel in gesprek met een aantal experts op dit gebied. Mitchell Brown is dé expert op gebied van branding en LinkedIn. Charlotte Stegeman, oprichtster van The Chain Company, is gespecialiseerd in recruitment voor Young en experienced professionals en employer branding. En Esther de Kruijf is oprichtster van het platform ‘Zo dit ben ik’ en een expert op het gebied van de persoonlijke pitch en het cv.

Ivo gaat op bedrijfsbezoek bij ZB Service en Hassing Totaalstoffering. En tenslotte zijn er nog pitches van Zolemba, Ter Stal en ZB Service. Zij hebben leuke openstaande vacatures.

Bekijk de uitzending hieronder. Bekijk fragmenten van de bedrijfsbezoeken en de pitches op het tabblad Werkplein TV.

X