Skip links

Zoekt u een startende Online Marketeer?

Wij zijn voor onze kandidaten op zoek naar een stageplaats voor een scholingstraject tot Online Marketeer. De kandidaten volgen een om- en bijscholingstraject tot ‘junior Online Marketeer’. Hierin ontwikkelen zij de basis of gevorderde kennis in onder anderen SEO/SEA, Sociale media- en content-marketing, mobile marketing en Analytics/Search Console.

Om deze in theorie opgedane kennis te versterken en om te zetten naar praktijkervaring zoeken wij stageplekken van 6 weken. De kandidaten zijn minimaal 24 en maximaal 40 uur per week beschikbaar De start van de stage is begin november.

De kandidaten hebben verschillende achtergronden. In meer of mindere mate hebben zij kennis van online marketing. In overleg is het mogelijk om meerdere stagiaires een praktijkplaats te bieden.

Er zijn geen kosten aan verbonden en na de stageperiode is er de intentie van u als werkgever om:

  • detacheringscontract voor bepaalde tijd aan te gaan om voorlopige samenwerking voort te zetten;
  • de kandidaat zelf een (on)bepaalde contract aan te bieden;;

Om u te ontzorgen hebben wij een stage overeenkomst opgesteld, waarin de gemaakte afspraken worden vastgelegd. Is er ruimte binnen uw organisatie voor een stagiaire die, zowel zelfstandig, als in teamverband goed kan functioneren? U kunt een mail sturen naar info@werkpleintwente.nl of contact opnemen met uw adviseur van Werkplein Twente.

Leave a comment

X