Skip links

Werving en selectie

Tijdelijk en vast personeel vinden via Werkplein Twente

Kent u drukke tijden en heeft u snel een paar extra handen nodig? Of zoekt u structureel een extra kracht? Een geschikte en gemotiveerde medewerker vinden is een tijdrovende klus. Werkplein Twente neemt u de werving en selectie graag uit handen. Terwijl u onderneemt gaan wij aan het werk om uw toekomstige medewerker te zoeken. Of het nu om tijdelijke of vaste vacatures gaat, om één of meerdere functies. Als u werk heeft, zorgen wij voor de mensen!

Meld uw vacature online aan!

Grootste werkzoekendenbestand in Twente

Werkplein Twente beschikt over het grootste en meest gevarieerde werkzoekendenbestand van Twente. Zoekt u een kandidaat met een praktische opleiding, een jonge hbo’er of een universitair geschoolde persoon met ervaring? Wij kennen ze! Wilt u sociaal ondernemen en een bijdrage leveren aan een inclusieve arbeidsmarkt: een arbeidsmarkt waarin iedereen is inbegrepen? Dan stellen wij graag gemotiveerde werkzoekenden aan u voor!

Werkplein Twente werft voor Asito, Primark en Poco

Groeit uw bedrijf explosief en heeft u ineens veel vacatures? Bent u een nieuwe ondernemer in Twente? Of wilt u voordat er vacatures ontstaan alvast kennismaken met potentiële kandidaten? Werkplein Twente is ervaren in het begeleiden van omvangrijke personeelswerving, zoals die voor Poco en Asito.

Werkplein Twente biedt gemak, kennis van de arbeidsmarkt, minder werkgeversrisico’s en bij uw vraag passende HR-oplossingen. En niet te vergeten: uitstekende kandidaten voor uw vacatures!

X