Skip links

Voordelen van Werkplein Twente

De Twentse arbeidsmarkt is continu in beweging

U als werkgever kent vast ook uw uitdagingen. Werkplein Twente wil graag uw gesprekspartner zijn voor actuele personele vraagstukken, maar ook voor de ontwikkelingen op de (middel)lange termijn. Neem contact op met Werkplein Twente en wij helpen u graag.

De belangrijkste redenen om voor de dienstverlening van Werkplein Twente te kiezen:

  • Wij beschikken over het grootste kandidatenbestand van Twente (ons talentenmagazijn)
  • Een (strategisch) gesprekspartner komt bij u langs om met u in gesprek te gaan over uw arbeidsmarktgerelateerde vraagstukken, ook uw bedrijfsvoering kan daarbij aan bod komen.
  • Binnen Werkplein Twente krijgt u een vast contactpersoon. We bouwen graag een relatie met u op.
  • Wij informeren u over de actuele ontwikkelingen en wetgeving op de arbeidsmarkt, subsidies, sectorgelden en andere regelingen
  • We kunnen uw toekomstige personele vraag waar mogelijk verbinden aan het werkzoekenden potentieel in de regio en de inzet van noodzakelijke opleiding, training of aanvullende instrumenten.
  • Tijdens onze informatieve netwerkbijeenkomsten en evenementen, kunt u ervaringen uitwisselen met andere werkgevers en/of kennismaken met een selectie uit ons kandidatenbestand.

Kortom: we bieden u dienstverlening op maat!

Laat deze voordelen niet liggen en maak gebruik van onze dienstverlening. Momenteel maken er ruim 500 bedrijven gebruik van onze diensten. Goed om te weten: onze dienstverlening is kosteloos!

X