Skip links

Maand van de 1000 voorbeelden

Dertig dagen lang, vanaf maandag 1 november 2021, vieren we samen met de vlootpartners, WSP’s, gemeenten, regionale werkgeversverenigingen, bedrijfskringen, individuele werkgevers en andere inclusiepartners de Maand van de 1000 Voorbeelden. Rick Brink, oud minister van Gehandicaptenzaken doet de aftrap voor de Achterhoek en Twente van de online campagne rond de banenafspraak.

Het kabinet wil dat mensen met een arbeidsbeperking vaker een baan bij een ‘gewone’ werkgever krijgen. Daarom heeft het kabinet de banenafspraak gemaakt in samenwerking met organisaties voor werkgevers en werknemers.

De banenafspraak is halverwege haar looptijd. Tot nu toe heeft het bedrijfsleven aan de doelstellingen voldaan. Overheidswerkgevers zijn begonnen aan een inhaalslag. Deze Maand van de 1000 Voorbeelden staat in het teken van de inclusieve vooruitgang die de afgelopen jaar is geboekt en we de komende jaren nog willen boeken. Tijdens deze maand bedanken we werkgevers, die ook in de huidige periode kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Via Best Practices willen we andere werkgevers inspireren. Iedere maandag en donderdag delen wij mooie voorbeelden online via onze sociale media kanalen.

Op dinsdag 23 november organiseren we een lunchwebinar voor werkgevers om hen te informeren over de werkvoorzieningen, die mogelijk zijn voor medewerkers. Schrijf u online in voor dit webinar. Blijf ons volgen de komende maand en laat u inspireren & informeren!

X