Skip links

Meet & Greet in Enschede

September, 2022

29Sep14:0015:00Meet & Greet in Enschede

Meet & Greet

Evenement details

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je meer weten over opleidingen of het werken in een andere branche?
Kom donderdag 29 september naar de grootste banenbeurs van Twente: de Meet & Greet in Enschede.

𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞
Datum                 : Donderdag 29 september
Tijd                       : Tussen 14.00 – 15.00 uur
Locatie                : Grolsch Veste, Colloseum 65, Enschede
Deze locatie is te bereiken met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaats voor de Grolsch Veste.

‘Open Hire’-hoek
Er is een speciale “Open Hire” hoek waar je jouw naam op de lijst kunt zetten om gelijk aan de slag te gaan voor één van deze werkgevers. Geen CV, maar motivatie en inzet. Dat heb je nodig om bij deze bedrijven aan de slag te gaan.

Leren en Werken hoek
Bij de BBL/Leren en Werken hoek kun je je laten informeren door werkgevers die Leer/Werktrajecten aanbieden. Onze collega’s van Leerwerkloket Twente zijn aanwezig om jou en de werkgever advies op maat te geven over financiering en toekomst. De werkgevers komen uit verschillende branches en hebben een diversiteit aan leerwerkplekken.

𝐊𝐞𝐧𝐧𝐢𝐬𝐬𝐞𝐬𝐬𝐢𝐞 𝐙𝐨𝐫𝐠
Laat je informeren door een HR expert op dit vakgebied. Welke werkzaamheden zijn er? Welke carrière mogelijkheden? Kun je ook zonder diploma werken in de zorg? Kortom, laat je inspireren tijdens deze sessie die start om 14.15 uur.

Kennissessie Procestechniek
Laat je informeren tijdens deze sessie over de mogelijkheden binnen de food & procestechniek. Wat houdt het precies in en welke werkzaamheden zijn er? Welke vacatures en leerwerktrajecten zijn er? Kortom, er is veel informatie te halen. Deze sessie start om 14.15 uur.

Laat het ons weten wanneer je komt en schrijf je in vóór 24 september 2022 via
dit inschrijfformulier. Je ontvangt per mail een bevestiging van jouw inschrijving.

𝐊𝐮𝐧 𝐣𝐞 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐤𝐨𝐦𝐞𝐧?
Wanneer je niet kunt komen (bijvoorbeeld je hebt al werk gevonden), stuur dan gelijk even een mail naar info@werkpleintwente.nl  om je af te melden. Schrijf je snel in voor dit evenement. We hebben een beperkt aantal plaatsen.
𝐕𝐎𝐋=𝐕𝐎𝐋!

Tot ziens op donderdag 29 september!

Tijd

(Donderdag) 14:00 - 15:00

X