Skip links

Roadshow transport & logistiek: Op bezoek bij New Aspect

November, 2022

16Nov14:3015:30Roadshow transport & logistiek: Op bezoek bij New Aspect

Roadshow transport logistiek

Evenement details

Deze maand heb je de kans om bij verschillende bedrijven in de transport & logistiek een kijkje te nemen. Klopt jouw beeld van het werken in de logistiek? Kom gewoon eens kijken en ervaar hoe het is om bij deze bedrijven te werken. Er zijn verschillende bedrijven die hun deuren openzetten en je graag meer vertellen over hun bedrijf tijdens een rondleiding. Dan kun je de sfeer proeven. Kom jij kijken?

Je hebt de keuze uit onderstaande bedrijven:
– Woensdag 9 november 10.00 uur: Cycloon, Wegtersweg 15 te Hengelo
– Donderdag 10 november 14.30 uur: Dasko, Bedrijvenpark 341 te Almelo
– Woensdag 16 november 14.30 uur: New Aspect, Generatorstraat 60 te Hengelo

Cycloon – Hengelo

De bezorgers bij ons maken het verschil. Bij voorkeur op de fiets, aangedreven door bruine boterhammen. Cycloon is geboren uit passie voor fietsen en voor het milieu. Wij bezorgen post en pakketten door heel Nederland op een duurzame en sociale manier. Wil je een kijkje nemen bij ons bedrijf? Schrijf je in voor de Roadshow op woensdag 9 november om 10.00 uur.

Dasko – Almelo
Wij zorgen ervoor dat goederen snel, goed en gecontroleerd op de plek van bestemming komen. Wij vervoeren dagelijks gekoelde en bevroren producten voor AH-bezorgservice. Wil je meer weten over ons mooie bedrijf? Kom dan gerust een kijkje bij ons nemen. Schrijf je in voor de roadshow op donderdag 10 november om 14.30 uur.

New Aspect – Hengelo
New Aspect is een voorstaand distributeur en een van de marktleiders op het gebied van smartphone en tablet accessoires in Nederland en België. Ons totale assortiment bestaat uit ruim 12.500 verschillende artikelen en wij leveren meer dan een miljoen artikelen uit voorraad dagelijks uit aan onze partners. Bij ons bedrijf werken wij met een groep van ongeveer 40 enthousiaste collega’s. De sfeer is informeel en samenwerken staat bij ons voorop. Wil jij een kijkje nemen bij ons bedrijf? Schrijf je in voor de roadshow op woensdag 16 november om 14.30 uur.

Een mooie kans om eens binnen te kijken. Meld je aan voor de rondleiding bij het bedrijf van jouw keuze via dit inschrijfformulier.

Doe je mee?

Tijd

(Woensdag) 14:30 - 15:30

X