Skip links

UWV inspiratiedag: Durf te doen!

Juni, 2022

22Jun13:3019:30UWV inspiratiedag: Durf te doen!

UWV inspiratiedag

Evenement details

Graag nodigen wij werkgevers uit om op woensdag 22 juni 2022 deel te nemen aan de UWV inspiratiedag in Erve Kots in Lievelde. Deze dag staat volledig in het teken van ‘Durf te doen!’. In deze krappe arbeidsmarkt wordt het vinden van het juiste personeel steeds lastiger. Dit hoeven wij u niet te vertellen. Het vraagt om lef, een andere aanpak en nog meer kijken naar talenten en vaardigheden.

Op deze dag dagen wij u uit om dingen net iets anders te doen dan gebruikelijk. Tijdens verschillende workshops krijgt u inspiratie om anders te kijken naar de werving en inzet van personeel nu en in de toekomst. Ook bent u in de gelegenheid om contact te leggen met mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Het ontmoeten van deze werkzoekenden doen we op een verrassende manier tijdens leuke activiteiten. Op deze wijze leert u de talenten van mensen op een andere manier kennen.

Tv-presentator en spreker Harm Edens is de dagvoorzitter. Harm is al ruim 25 jaar bekend van o.a. het tv-programma ‘Dit was het nieuws’ en BNR mediazaken. Hoe past hij zich telkens weer aan om in beeld te blijven? Op deze dag deelt hij zijn persoonlijke ’durven en doen’- ervaringen. Zijn gevoel voor humor en inhoudelijke kennis dragen bij aan een leuke en ook inspirerende bijeenkomst.

Het afsluitende diner vanaf 18:00 uur staat in het teken van verbinding en elkaar ontmoeten.

Aanmelden
Wilt u het net even anders doen en u laten inspireren? Meld u aan via dit aanmeldformulier. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Bij uw aanmelding kunt u een keuze maken uit verschillende activiteiten en workshops. Klik hier om de activiteiten en workshops te bekijken.

Datum     : 22 juni 2022
Tijd          : 13.30 – 19.30 uur
Locatie    : Erve Kots, Eimersweg in Lievelde

Tijd

(Woensdag) 13:30 - 19:30

X