Skip links

Bedankt voor de fijne samenwerking!

Ruim een jaar geleden zijn we samen met Werkplein Twente een mooi avontuur begonnen. Voor de tweede vestiging van BAUHAUS Nederland in Hengelo zochten we 140 medewerkers en samen met de hulp van de medewerkers van Werkplein Twente hebben we dit mooi resultaat kunnen behalen!

In maart 2016 zijn we bij elkaar gaan zitten ter voorbereiding op de sollicitatiegesprekken, welke we over 3 weken hebben verspreid. Met elkaar hebben we ruim 400 sollicitatiegesprekken gevoerd. Een bezoek aan de vestiging Groningen was onderdeel van deze voorbereiding.

Voorafgaand aan de gesprekken heeft BAUHAUS een wervingsfolder met alle openstaande vacatures verspreid in Twente. De folder is door Werkplein Twente gedeeld met interessante kandidaten uit hun database. Het aanbod van kandidaten is daardoor via verschillende kanalen bij BAUHAUS terecht gekomen. Dit heeft geresulteerd in 45 aangenomen kandidaten, die uit de database van Werkplein zijn gekomen. Een fantastische score!

De sollicitatiegesprekken hebben we gezamenlijk gedaan met de adviseurs van Werkplein Twente. Tijdens ieder gesprek was er iemand van BAUHAUS en een adviseur van Werkplein Twente aanwezig. De medewerkers van Werkplein waren binnen zeer korte tijd bekend met de organisatie en de vacatures. Daardoor hebben zij een zeer positieve bijdrage geleverd tijdens de gesprekken. De adviseurs hebben we ervaren als volwaardige gesprekspartners.

Werkplein Twente heeft gedurende deze 3 weken gezorgd voor beschikbare ruimtes en voor een heerlijke lunch. Ook voor de tweede gesprekken hebben wij de ruimtes van Werkplein kunnen gebruiken. Aan het einde van een dag hebben we alle gesprekken geëvalueerd met elkaar en ook daarin heeft Werkplein Twente goede input, feedback en advies gegeven over de gesproken kandidaten. Mede door de fantastische inzet, kennis en professionaliteit van Werkplein Twente hebben we een mooi team kunnen aannemen in Hengelo. Inmiddels is de vestiging al een aantal maanden open en draait op volle toeren.

Leave a comment

X