Skip links

Groeien met uw bedrijf? Leer van elkaar op 9 september in Almelo

Kansen genoeg om te groeien met uw bedrijf. Maar hoe pakt u dit aan? Voor iedereen die  hiermee graag aan de slag wil, organiseren ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen), de gemeente Almelo en Werkplein Twente een groeibijeenkomst op 9 september 2019 van 19.00 – 21.30 uur (inloop vanaf 18.45 uur) in het Stadhuis Almelo, Haven Zuidzijde 30.

Joost Tiemersma, vorig jaar gekozen tot ‘Meest Markante Ondernemer van Almelo 2018’, trapt af. Hij is eigenaar van de zaak Woon & Slaap op de Woonboulevard in Almelo en Enschede en deelt zijn inspirerende ondernemersverhaal, groei-ervaringen en de ontwikkelingen rondom de Woonboulevard.

Samen met collega-ondernemers gaat u aan de slag met groei. Met behulp van de tool ‘Business Model Canvas’ krijgt u inzicht in de groeikansen voor uw eigen bedrijf. Leren van elkaar staat centraal. U wisselt uw groeiplannen, uitdagingen en vragen uit met de andere ondernemers. U gaat naar huis met adviezen, tips en ideeën van collega ondernemers en ROZ. Er is volop gelegenheid om te netwerken met elkaar.

Deelname is gratis. Aanmelden kan bij ROZ (074 241 5161, b.bakker@rozgroep.nl) t/m 6 september 2019.

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.

Leave a comment

X