Skip links

Binnenkort live: het Twenteportaal!

Om het werkgevers makkelijker te maken is er een pilot gestart om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een extra podium te geven.  Dit maakt het voor u als werkgever makkelijker om een kandidaat te vinden.

Wat is het Twenteportaal?
Het Twenteportaal is een digitaal platform waar u eenvoudig en laagdrempelig kennis kunt maken met beschikbare werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt uit Twente. Op het Twenteportaal worden gemotiveerde kandidaten via een persoonlijk profiel voorgesteld met daarin alle belangrijke én praktische informatie. Alle kandidaten hebben een werkcoach die hen begeleidt in de stap naar werk. U krijgt met een account toegang tot alle profielen en u kunt rechtstreeks schakelen met de juiste persoon voor bemiddeling. De werkcoach houdt de regie over het profiel, zo blijft het bestand altijd actueel.

Momenteel wordt er binnen subregio Almelo een pilot gedraaid met een deel van de kandidaten om te kijken of het Twenteportaal hiermee aansluit bij de behoefte van werkgevers. Zodra dit platform aan de verwachtingen voldoet, gaan we deze regionaal inzetten en aanvullen met kandidaten vanuit andere gemeenten en het UWV.

Officiële lancering: donderdag 22 oktober om 10 uur

Op donderdag 22 oktober wordt het Twenteportaal officieel gelanceerd tijdens een speciale uitzending van Werkplein TV. Benieuwd naar het programma? Hou voor meer informatie de website in de gaten: www.hettwenteportaal.nl

X