Skip links

Overleef jij de coronacrisis?

Als ondernemer ben je gewend om met risico’s en tegenslag om te gaan, maar corona is van een andere orde. Het kabinet heeft allerlei steunmaatregelen ingevoerd om jou door deze tijden te helpen. Maar wat de toekomst ook gaat brengen, de maatregelen houden een keer op. Of misschien zijn ze nu al niet voldoende voor jou en heb je schulden? Weet dat ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) klaar staat om jou als ondernemer uit Twente te helpen!

Meer dan Tozo
Als je een beroep hebt gedaan op de Tozo-regeling, één van de maatregelen van het kabinet, dan ken je ROZ al. “Maar wij doen veel meer dan alleen Tozo”, vertelt ondernemersadviseur Maurice Krake. “We helpen bij alle fasen van het ondernemerschap: van starten tot stoppen en alles daar tussenin. Dat gebeurt in opdracht van lokale, regionale en provinciale overheden, en daardoor veelal kosteloos.”

Advies bij ondernemersvraagstukken
“Ondernemers kunnen met al hun vragen bij ons terecht. Wil je weten of je nog op de goede weg zit met je bedrijf? Of overweeg je te stoppen? Wij kunnen jou hierbij adviseren. En zo nodig schakelen we ons uitgebreide netwerk van samenwerkingspartners in om oplossingen te vinden.”

Hulp bij schulden
“Wij bieden nu veelal financiële ondersteuning via de Tozo-regeling, maar ook met het Bbz en onze schuldhulpverlening kunnen wij ondernemers helpen die het moeilijk hebben. Ook wanneer de steunmaatregelen ophouden”, legt Maurice uit. “Wij adviseren en begeleiden bij het afwikkelen van jouw schulden. Neem bij schulden zo snel mogelijk contact met ons op, zodat wij samen met jou kunnen kijken naar de beste oplossing”. Hoe eerder je in gesprek komt met ROZ, hoe gerichter zij kunnen helpen en hoe meer ze meestal kunnen betekenen.

Alle info over wat ROZ voor ondernemers kan betekenen vind je op www.rozgroep.nl. Neem vrijblijvend contact op met ROZ via 074 241 5100 en info@rozgroep.nl.

X