Skip links

Talent in de spotlight (3)

Na Ans en Johnny stellen we deze week graag Masudah uit Almelo aan u voor. Masudah is een jonge en gedreven vrouw met een passie voor de zorg. Helaas is haar fysieke belastbaarheid beperkt waardoor fysiek zwaar werk geen optie is voor de lange termijn. Masudah werkt momenteel met veel plezier parttime in de thuiszorg, maar ze zou graag meer uren willen werken en het liefst in een leuke combinatiefunctie (zorg/administratie) waardoor zij haar passie kan blijven uitoefen én duurzaam inzetbaar blijft.

OPROEP: Welke zorgorganisatie is op zoek naar een gepassioneerde zorgkracht die ook nog eens een diploma bedrijfsadministratie op MBO niveau 4 op zak heeft en kan haar een combinatiefunctie bieden?

Masudah heeft eigen vervoer en is 32 uur per week beschikbaar. Ga naar: www.hettwenteportaal.nl en kom in contact met Masudah of met andere beschikbare kandidaten.

Het Twenteportaal is een handige tool voor werkgevers waar u eenvoudig kennis kunt maken met Twentse talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Werkplein Twente draait momenteel een pilot met het Twenteportaal binnen de subregio Almelo. Nog niet alle kandidaten van Werkplein Twente op het Twenteportaal. Neem contact op met uw adviseur van Werkplein Twente of vul het contactformulier in op onze website voor meer mogelijkheden!

X