Skip links

Event Zorg & Welzijn: “Inclusief ondernemen, ga het gewoon doén!”

Donderdag 15 juni vond het Event Zorg & Welzijn plaats in het Kulturhus in Borne, georganiseerd door WGV Zorg & Welzijn en Werkplein Twente. Professionals uit de zorg zijn volop geïnformeerd over inclusiviteit en duurzame inzetbaarheid.

Delen van kennis en ervaringen
De bezoekers deden mee aan interactieve workshops waarin kennis en ervaringen door andere werkgevers werden gedeeld. “Ik ben me bewust geworden van het feit hoe belangrijk inclusief ondernemen is, we gaan hier zeker iets mee doen in onze organisatie”, aldus een van de bezoekers.  Nog een reactie: “Wat is dit evenement goed geweest voor een stuk bewustwording met betrekking tot dit onderwerp. Het is goed om bij inclusiviteit en duurzame inzetbaarheid stil te staan, tot nu toe lukte dat niet altijd in de hectiek van de dag. ”

Ga het gewoon doén
Een belangrijke boodschap die bezoekers hebben meegekregen van de gastsprekers en tevens ervaringsdeskundigen: “Inclusief ondernemen, ga het gewoon doén!” De reacties waren erg positief, vooral de voorbeelden van andere werkgevers werden zeer gewaardeerd. Iedereen ging met een flinke dosis inspiratie naar huis.

Inclusief ondernemen…wij zijn u graag van dienst

Wist u dat Werkplein Twente diverse mogelijkheden heeft om u kosteloos te adviseren en ondersteunen bij inclusief ondernemen? Dit geldt voor alle branches. Neem vrijblijvend contact met ons op via: info@www.werkpleintwente.nl of 088-896 99 66. Wij zijn u graag van dienst.

Leave a comment

X