Skip links

Ga online en vervul uw vacature!

Bent u ook nog steeds op zoek naar de juiste kandidaat voor uw vacature? Ook dit jaar organiseren wij de Online Banenmarkt Twente op LinkedIn. We maken ons klaar voor de volgende editie op 12 juni.

De Online Banenmarkt blijkt een makkelijke manier te zijn om contact te leggen met kandidaten. Tijdens de vorige editie zijn er meerdere matches tot stand gekomen, ook één bij een  werkgever die voor het eerst mee deed. Deze werkgever heeft een lang openstaande vacature ingevuld met een deelnemer van de Online Banenmarkt. Deel daarom uw vacature en/of kijk naar de kandidaten die zich op de Online Banenmarkt, middels een Pitch, presenteren.

De  volgende Online Banenmarkt Twente vindt plaats op 12 juni, waarbij werkgevers en kandidaten van 10 tot 13 uur online zullen zijn op het LinkedIn-platform. In de aanloop naar deze dag zal veel informatie gedeeld worden over de huidige arbeidsmarkt en de (nieuwe) ontwikkelingen hierin. Adviseurs van Werkplein Twente zullen ook online zijn om eventuele vragen te beantwoorden.

Hoe werkt het?
U kunt concrete vacature(s) delen, maar u kunt ook rustig door de pitches van kandidaten lopen om te kijken of hier een mogelijke kandidaat zit die bij uw bedrijf past. Na het sluiten van de Online Banenmarkt zullen de vacatures van werkgevers en de pitches van kandidaten nog enige tijd blijven staan. De groep zal ook toegankelijk blijven na het sluiten van de banenmarkt. Daarmee blijft ook de optie open tot het plaatsen van pitches en vacatures.

Word lid van de groep Online Banenmarkt Twente 2018 op LinkedIn.

Reserveer tijd in uw agenda om op 12 juni direct online mee te kunnen kijken of uw vacature te plaatsen. Wij hopen u weer van harte te mogen verwelkomen op de Online Banenmarkt Twente 2018. En natuurlijk hopen we dat u hier de juiste kandidaat vindt voor het invullen van uw vacature.

Leave a comment

X