Skip links

Meet & Greet bij de Waarbeek levert banen op

De Waarbeek organiseerde in april een Meet & Greet voor Twentse Doorzetters in samenwerking met Werkplein Twente. Drie werkzoekenden hebben na een proefplaatsing een contract gekregen.

Meet & Greet
De Waarbeek had meerdere vacatures. Reden genoeg om contact op te nemen met Werkplein Twente en de vacatures daar uit te zetten. Werkplein Twente maakte de selectie van werkzoekenden uit de doelgroep banenafspraak. Vervolgens werden de kandidaten uitgenodigd om bij de Waarbeek op locatie te komen tijdens een ‘Meet & Greet’. De Doorzetters ontvingen informatie over de vacatures en kregen een rondleiding door het pretpark. Resultaat: drie nieuwe, zeer gemotiveerde werknemers!

Enorm gemotiveerde werknemers
De Waarbeek werkt al jarenlang met mensen met een arbeidsbeperking. Park Manager Daphne van ’t Hooft: “Vlak voordat het seizoen begint, staan zij al weer te popelen om aan de slag te gaan. Het zijn enorm gemotiveerde werknemers. Het ziektepercentage is hier bijna 0,0%!

Iedereen heeft kwaliteiten
Van ‘t Hooft: “Al onze medewerkers hebben een grote mate van zelfstandigheid. Die mogelijkheid om hierin te groeien bieden wij hun. Persoonlijke ontwikkeling hebben wij bij de Waarbeek namelijk hoog in het vaandel staan. Iedereen is uniek en iedereen heeft kwaliteiten, daar ligt bij ons de focus.”

Meet & Greets
Werkplein Twente heeft al meerdere Meet & Greets georganiseerd in samenwerking met onder andere SES Creative, Albert Heijn en Grand Café Ledeboer. Op deze manier hebben veel Doorzetters hun droom waargemaakt. Kijk voor meer informatie over sociaal ondernemen en de kosteloze dienstverlening van Werkplein Twente onder Werkgevers.

Heeft u vacatures voor Doorzetters?
Bent u al overtuigd van de meerwaarde van een Doorzetter voor uw organisatie en heeft u meerdere vacatures? Werkplein Twente organiseert graag samen met u een Meet & Greet. U kunt uw bedrijf in the picture zetten en Werkplein Twente zorgt voor kandidaten. Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via: 088-896 99 66.

Leave a comment

X